sâmbătă, 3 iulie 2010


MEGALLAS NELKUL,MINDIG UTON


Latastol vakolasig a volan mogott.Talan neked is igy telnek a napjaid.Jo es rossz idoben az orszaguton.Ez a munka nagy faradsaggal,feszultseggel,koncentracioval jar.Hany karambol mellet hajtottal mar el,mikozben arra gondoltal,hogyha te ultel volna abban a kocsiban,mar reg nem volnal eletben,s akkor mi lenne veled? MINDIG UTON ez lehet a te eleted mottoja is.De mej cel fele.Mert celtalan vezetni teljesen ertelmetlen lenne az utazas.
Es most szeretnelek megkerdezni;TUDODE,HOVA VEZET A TE ELETED UTJA? Fontos kerdes,mert tisztaban kell lenunk eletunk.celallomasaval.Egyszer mindenki szamara, veget er az utazas egyszer celba erunk.A kerdes csak az ,hogy mejik celba ,mert kacs ket ut van es ket cel .A szeles ut amejen mindenki azt teszi amit akar .Ennek az utnak a vege az orok sotetseg,gyotrelem,Istentol tavol.
A masik ut a keskeny ut amejen azok jarnak akik rendeztek az eletuket Istennel,es celjuk a menny dicsosege a mennyei hon ahol Jezus Krisztus var rajuk.Valtoztass eleted iranyan ,mielott meg nem keso.Nyizsd meg szivedet Isten vegtelen szeretete es kegyelme elott es aztan JO UTAT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu