joi, 3 iunie 2010


A reggeli ige uzenetet olvasva megertettem,hogy Isten utbaigazit,eletem minden teruleten. Csak olvasnom kell az iget,es azszerint elnem .Minden reszletesen van feltuntetve az igeben,nekem csak engedelmesen kell kovetni az Isteni utasitasokat. Mi idosek;-legyunk egeszsegesek a hitben -feltetel nelkul bizzunk Istenben -ne csuggedjunk,hogy sok mindenre nincs eronk -SENKIT ne ragalmazzunk -ne terjesszunk pletykakat -szeretettel szolgaljunk masok fele -tanitsuk,neveljuk a fiatalokat a jora Igy hat van eleg tenivalonk,teljesitsuk kuldetesunket odaadoan Isten dicsosegere.

4 comentarii:

  1. Hol voltal eddig hogy nem lattalak?Latom tele az arhivumod , tehat regebbtol irsz.Nem latom hova iratkoznek be.Szoval egyutt voltunk a Harghitan!
    Szep itt nalad!Meg jovok!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nagyon koszonom,hogy hozzam is bekukintottal.
    Meg csak egy fel eve probalok irogatni,kezimunkalni.Igen eggyut voltunk fent a hegyen,ahogy mi notestverek szoktuk mondani.
    Ezek az alkalmak oj fontosak szamomra,hogy nem is tudom mijen lenne nelkuluk.En is szoktam bepillantani hozzad a Jutka blogjan.De mind kezdo nem akarok zavarni ,mert meg bugdacsolgatok az internet vilagaban.Isten aldjon meg kedves testvernom.

    RăspundețiȘtergere
  3. Milyen szép alkotások vannak itt!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Koszonom ANNA,hogy hozzam is betertel.Szeretettel varlak maskor is.Az Ur Jezus aldjon meg csaladoddal eggyutt.

    RăspundețiȘtergere